Massageboken: Enkel tävling och bokrecension

Vi har läst Massageboken skriven av Annika Falkenberg

Boken är för dig som är en helt vanlig hundägare och för dig som sportar tillsammans med din hund, men även du som redan håller på med massage hittar användbara tips. Du får bland annat lära dig hur du låter din hund guida dig i massagen, hur du lär känna din hunds spänningsprofil, vad du ska tänka på innan massagen börjar och såklart får du även tips om handgrepp och lära dig mer om hur hunden är uppbyggd.

Det här är en bok som nog ska ligga framme som både inspiration och lexikon. Boken omfattar många områden inom massagevärlden för hund, vi får även en bit historia om massagen och dess ursprung. Det är inte en bok man sträckläser, utan här behöver vi lägga ner boken och experimentera lite på våra egna eller någon annans hund. Vi behöver växa och mogna fram i det som beskrivs.

Vi erbjuds både praktiska övningar, behandlingsscheman, friskvård mm men också den mentala biten som är minst lika viktig med dom fördelar vi får från en massagestund tillsammans.

”En relation på djupet. Där hunden och du som masserar finner en stressfri zon och djup respekt.”

Annika beskriver vid flera tillfällen just det telepatiska och det energisamspel som erbjuds mellan hund och människa under en massagestund. ”Våra hundar har ett mycket rikt och nyanserat språk om vi bara ger oss tid att lyssna.”

Annika Falkenberg är godkänd leg. Sjukgymnast med inriktning veterinärmedicin och driver Hundverkstan, där hon tar emot hundar för behandling och håller föredrag och kurser om både rörelser och massage. Hon arbetar även på djurklinik i Göteborg. Annika har tidigare gett ut Rörelseboken på Klickerförlaget

Delta i vår enkla tävling med chans till att vinna din alldeles egna bok. Så här gör du, klicka dig vidare till vårt Instagram konto eller vår Facebook sida, läs instruktionerna under Tävling bok inlägget, det ser lite olika ut för dom olika plattformarna, och du kan självklart vara med på båda, det ökar ju dina chanser till att vinna en bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *