Alla Hjärtans Dag

Woman hugging dog

Alla Hjärtans Dag närmar sig och är en fantastisk chans att ge tillbaka lite av det du får av din hund 24/7 – Kärlek och tillgivenhet! Hur kan du då förgylla den här speciella dagen för din hund? Paket är ju kul, men har du funderat över hur mycket annat roligt du faktiskt kan hitta på tillsammans med din bästa vän?

Här kommer några tips från oss:

– Alla hundar älskar godis. Varför inte baka något? Vi kan lova att din älskade hund kommer att vara där, precis bakom eller bredvid dig när du förbereder överraskningen. Både lukten men även din positiva känsla kommer att snappas upp av hunden i ett nafs! Håll utkik efter vårt hundanpassade recept.

– Ta den där annorlunda spännande promenaden där hunden får lukta extra länge och mycket, välj en ny sträcka som ni sällan eller kanske till och med aldrig gått tidigare, lova att inte titta på klockan eller prata i telefonen under hela promenaden. Utan den här stunden har du fullt fokus på er två tillsammans just nu. – Här kan du även ta det våghalsiga beslutet att låta hunden bestämma vart promenaden tar vägen, göra det till ett äventyr och se vart ni hamnar! Promenad tillsammans stärker relationen, så här har ni en win win för er båda två.

– Varför inte ta en stund i lugn och ro på Alla Hjärtans Dag i soffan eller på en skön fäll på golvet där du läser högt för din hund. Det här är något som är extremt underskattat som passivitetsövning eller för att bygga en djupare relation. Tid tillsammans är så oerhört värdefullt och det behöver inte alltid bestå av en fysisk aktivitet.

– Ett nytt gosedjur i ett roligt inslaget paket, där även öppningsproceduren är en del av överraskningen. Hunden snappar upp vår glädje också, så visa din nyfikenhet så kommer själva gosedjuret blir extra speciellt när det väl kommer fram.

– Bädda rent och fixa lite extra mysigt i hundens bädd. Att lägga sig i rena ”lakan” är något vi alla njuter av.

– Ge en donation. Kärlek kan visas på många olika sätt. Att ge en donation är ett fantastiskt sätt att stödja och hjälpa hundens släktingar där ute i världen. Att ge en donation ur kärleksfull omsorg för hundar där ute i den ibland kalla och orättvisa världen, är fint. Din gåva kommer att kännas i både ditt hjärta och i dem som får ta emot gåvan.

Dela er speciella dag tillsammans med andra på sociala medier, dela kärleken du känner till din hund och inspirera andra till att våga visa mer genuin hundkärlek. Berätta hur ni firade just er Alla Hjärtans Dag!

Häng med oss på Instagram eller Facebook där vi just nu kör en tävling med ”hjärtliga” vinster just för er inför Alla Hjärtans Dag! Allt du behöver för att vara med är en mobiltelefon och härliga bilder på din hund!

Vi på It’s a Dog’s Life önskar er en mysig och lite extra kärleksfull Alla Hjärtans Dag!