Baka ihop på Alla Hjärtans Dag

Baka något smaskigt till din älskling på Alla Hjärtans Dag och passa på att mysa under själva bakandet.

Prova tex med en mosad banan. Blanda sen ner ett ägg, en burk tonfisk eller sardiner och gärna lite benmjöl och öljäst som binder ihop smeten fint.

Mosa ihop allt och smeta sedan ut ett tunt lager på en ugnsplåt som du täckt med bakplåtspapper. Sätt ugnen på ca 80-90 grader och låt ugnsluckan stå lite på glänt. Ta ut plåten med den torkade smeten och bryt till lagom bitar.

Frossa lite extra en dag som denna. Kanske kan du gömma några bitar inomhus och sedan låta hunden få leta rätt på sitt godis, eller ta med några bitar på promenaden och göm tex i barken på ett träd och låt din hund sedan få sniffa rätt på godiskexet.

Gör det till en kul och spännande lek tillsammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *