Nu är valparna 5 veckor

Vid den här tiden så händer det mycket i deras utveckling,och jag vill hinna med att vara med dom så mycket som möjligt. Som idag så har jag avmaskat dom för andra gången och jag har även vägt dom, det sker varje vecka tills dom är 8 veckor.

Klorna klipps varje vecka, och det blir mycket hanteringsträning och gos stunder när man kollar igenom varje valp. Jag ser till så dom är rena och fina i pälsen och på resten av kroppen flera gånger per dag.

Tänderna har börjat att komma nu, två uppe och två nere i käken och det känns, så vassa dom är och dom älskar att bita i mina tår.

Valparna har fått fler leksaker och allt är roligt att leka med även tidnings papper. Igår fick dom komma ut från valphagen och vara med oss lite, lite osäkra i början men sen så blev det full fart.
I natt vid 2 tiden när husse skulle åka att jobba så klättrade 2 valpar över staketet i valphagen, så i natt fick jag lite att stå i och sätta dit ett högre skydd, så dom inte kan klättra över själva. Det är livet att vara uppfödare man får vara beredd, vilken tid på dygnet det än är. Men så härligt det är att ha valpar i huset och ännu mera speciellt nu med denna kull är att jag ska spara en tik som ska bli min blivande avels tik framöver om det är möjligt.

// Maria

kennel Secret Spell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *