Mina två just nu

Min speciella Kakan som är en Papillon och finns fortfarande kvar i livet även om hon börjar bli till åren, hon är mamman till min avelstik Secret.
Kakan är speciell, så go, snäll och helt underbar, ibland undrar jag om det finns någon underbarare än hon. Hon har ett knep att man ska tycka om henne och se henne, bara henne.
Så när vi sitter framför tv på kvällarna så kommer hon smygandes upp på bröstkorgen och kryper försiktigt upp mot ansiktet, tar fram sin lilla lätta fram tass å daskar till lite lätt i ansiktet och påvisar att här är jag, ”Se mig!” man kan inget annat än skratta åt alla ”hyss” som hittas på och vart får dom allt ifrån. Finaste Kakan….

Sen har vi min avels tik, Secret, Kakans dotter.
Hon vet vart vi har deras hundgodislåda, hon springer alltid dit när hon tycker att hon varit duktig, så då vill hon ha sitt ben. Hon står sina bakben och med framtassarna mot den ”rätta” lådan och duttar med nosen mot lådan och påpekar att nu skall jag ha mitt godis, ser så kul ut och att hon tar rätt låda..
Finaste Secret.

//Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *