Nu är valparna 9 veckor

Tiden går allt för fort, snart skall dom flyga ur sitt bo!!! Min första valp flyttar nästa vecka ,då är han 10 veckor. Men först så skall vi genomgå en veterinär besiktning som består av chipp, vaccinationer och fysisk genomgång.

Dagarna nu består mest av att passa valparna när dom är vakna, så dom inte hittar på något hyss. Dom har verkligen växt på sig i deras temperament och personlighet, dom har börjat tar för sig mera och jag ser deras testande av rang i gruppen.
Det är väldigt gott med allt som dom hittar på golvet, så jag behöver vara observant och plocka upp allt som hamnar på golvet. Jag behöver aldrig fundera på att ha på sig strumporna här hemma, är det inte hundbajs eller kisspölar, så biter dom sig fast i tårna och i kläderna.

Tiken Secret matar sina valpar mindre nu, men en och en annan slurk erbjuds. Hon är jätte duktig och matar till kvällen innan dom ska sova och på morgonen när dom har vaknat. Även mitt på dagen kan dom få lite mjölk av henne. Det är hon som bestämmer när dom får äta, om inte så fräser hon till så dom slutar att jaga henne. Valparna har lärt sig hundpratet bra.

Jag är så stolt över min B-kull och jag hoppas mina valpköpare känner likadant.
Det kommer att kännes i hjärtat och en tår kommer att fällas för varje valp som flyttar, men jag har hittat dom bästa familjerna till alla.

Maria
Kennel Secret Spell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *