Min nya familjemedlem!

Får jag presentera Secret Spell Blizz, min nya tikvalp.
Hon är född här hos oss och skall förhoppnings vis även bli min avels tik. Jag ser framemot att se hur hon utvecklas.
Vi har redan börjat träna med halsbandet och koppel. det börjar jag med alltid inomhus där dom känner sig trygga. Vi har även börjat lära henne att ”stå på bordet” och ordet ”stå” till utställningen, eftersom papillon ställs upp på ett bord framför utställningsdomaren. Vi tränar även att titta på hennes tänder.

Nu vid 10 veckor börjar jag med all inlärning. Vi tar små steg åt gången!

Jag lära henne att vi går ut och gör behoven, det fungerar faktiskt överförväntan bra! Men jag får se till att ha koll på henne när hon har är nyvaken, efter maten och efter lek för då skall vi gå ut och kissa och bajsa!

Det är en hel del extra pyssel med en liten valp att få till allt så som mat tider, då hon skall äta minst 4 till 5 gånger per dag. Mina två vuxna hundar tycker det är alldeles för tidigt att gå upp kl.05.00 på morgonen och äta!

Dom tycker att matte är helt galen nu!

Maria

Kennel Secret Spell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *